maanantai 1. elokuuta 2011

Ensimmäinen etappi, Helsinki-Tukholma.

No niin. Tästä tämä nyt alkaa.

Tämä blogin on lähinnä itseäni varten, mutta tietysti myös, jotta ystäväni ja perheeni pysyvät mukana matkan käänteissä. En lupaa mitään blogin suhteen, toivottavasti pääsen koneen ääreen suhteellisen usein, mutta etukäteen ei voi tietää. Voi myös olla, etten jaksa tai halua kirjoittaa matkasta, jos näin, pahoittelen etukäteen turhaa mainostamista. Kuvia laitan mahdollisuuksien mukaan. Toivottavasti nautitte matkakertomuksesta!

-Eevi

Sunnuntaina 31.7. pakkasin vanhempieni kellarissa kamojani lainattuihin sivulaukkuihini ja kuuntelin - Saarikoskien taloudessa ah niin tuttua - lähtöstressin purkautumista. Aikamme huudettuamme sulloimme kaksi pyörää auton takaluukkuun ja suuntasimme serkkupojan rippijuhliin, josta matka jatkuisi kohti Tukholmaa. Juhlatamineissa ja mahat täynnä kakkua sitten pyöräilimme pikkusiskon kanssa Silja Serenaden ruumaan, sulassa sovussa kahdenkymmenen Harley-äijän kanssa.

Maanantai oli "viimeinen päiväsi kauniina", kuten Pinja asian ilmaisi. Simpsakkana pyörimme Tukholman keskustassa, söimme, fikasimme ja shoppailimme. Oli ihanaa aloittaa matka viettämällä päivä kummankin siskon kanssa, ensimmäistä kertaa vuoteen. Huomenna sitten alkaa polkeminen ja nyt vasta alan tajuta, kuinka pitkä ja raskas matka on edessä. Luotan kuitenkin itseeni, kivaa tästä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti